Is uw dak al regenproef? - Dakonderhoud Van Dooren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Is uw dak al regenproef?

Zo maakt u uw dak regenbestendig

Dakgoot schoon? Afvoeren open? Geen lekkage gevaar? Lood strips nog steeds goed? Nokvorst ligt er top bij?

Dit zijn de eerste dingen waar wij naar kijken als we het dak op gaan om een dak klaar te maken om goed tegen regen en wind te kunnen. Hoewel het merendeel van Nederland nog heerlijk aan het genieten was van de nazomer, waren onze ploegen al hard aan het werk om daken klaar te maken voor de regen, die langzaamaan weer gaat komen.

Veel mensen vergeten in heerlijk warm nazomerweer om de dakdekker even naar het dak te laten kijken. Dit hoeft niet eens groot onderhoud te zijn, maar gewoon een snelle check of alles goed door de zomer is gekomen, en klaar is voor de herfst.

Hete zomers, daken en lekkages

Want de zomer laat zijn sporen na op uw dak! Zo kan door warm weer mosvorming ontstaan, die door de droogte juist weer loslaten en in de dakgoot terecht komen. Ook kan de zon effect hebben op stukken plat dak, waar scheurtjes in kunnen ontstaan, die voor lekkage kunnen zorgen. Ook vogels kunnen, zeker in de lente, heerlijk onder uw dakpannen nestelen, waardoor deze los kunnen komen liggen en isolatiemateriaal beschadigd kan raken.

Nu leggen wij onze daken natuurlijk strak aan, dus meestal ligt een dak na een lange zomer er nog perfect bij. Toch adviseren we altijd om ons even te laten kijken. Voorkomen is namelijk altijd beter dan genezen. Vooral als het gaat om beginnende lekkage op uw plat dak of pannendak, die meestal in een wip door ons opgespoord en opgelost zijn.

Combineer uw klussen voor meer voordeel

En als we er dan toch zijn kunt u ook besluiten om gelijk andere delen aan te pakken. Is bijvoorbeeld uw schoorsteen geveegd en klaar voor avondjes bij de knisperende open haard? Zijn uw dakpannen gecoat? Moet er misschien wat vervangen worden?

Wij zorgen er in deze gevallen altijd voor dat u zo goed mogelijk geholpen wordt. Daarvoor sturen we één van onze 17 ploegen met de beste vaklui naar alle uithoeken van het land, waar we zorgen dat we een dak naar volle tevredenheid opleveren. Met vooraf natuurlijk een duidelijke en vrijblijvende offerte, die we gratis opstellen en afstemmen op uw unieke situatie.

Flexibel en in overleg met u, zo doen wij dat als dakdekker

Wilt u eigenlijk nog even genieten van de laatste stralen zon? Dat is geen enkel probleem. Wij voeren ons werk niet alleen snel en efficiënt uit, maar zorgen er ook voor dat het met u ingepland is op een moment dat het u het beste uitkomt. Zo kunt u heerlijk genieten van het zonnetje terwijl wij ervoor zorgen dat u dak onder handen wordt genomen.

Is uw dak al klaar voor de herfst?

Maak een afspraak met ons en zorg dat u zorgeloos de herfst en winter kunt doorbrengen onder een warm en stevig dak. Ook daarvoor staan wij van Van Dooren Dakonderhoud altijd voor u klaar, zelfs als de zon nog heerlijk schijnt!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Offerte Aanvragen

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte!