Over ons - Dakonderhoud Van Dooren

Over ons

Dakverzekering

Wilt u uw dak laten vernieuwen? Vraag dan om een vrijblijvende offerte.

Wij zijn een professioneel en ervaren dakdekkersbedrijf dat van alle markten thuis is. Al 30 jaar gaan wij met hart en ziel, door het hele land, het dak op. In weer en wind, op ieder moment, wanneer u ons nodig heeft. U kunt altijd op ons rekenen.

Een van de grootste krachten van onze 17 ploegen, is dat deze bestaan uit vaklui die alles op uw dak kunnen. Het grote voordeel voor u is niet alleen de kwaliteit van onze werkzaamheden, maar vooral dat we meerdere werkzaamheden tegelijk voor u uit kunnen voeren. Zo is alles in één keer geregeld en heeft u er zo min mogelijk overlast van.

Waar staat Van Dooren Dakonderhoud voor?

Onze vakmannen weten hoe belangrijk goed onderhoud, goede aanleg en duurzame reparaties zijn. Uw dak is namelijk van groot belang voor uw huis, en werk eraan mag dan ook waar voor uw geld opleveren. Daarom staan wij voor:

  • Kwaliteit: Wij gebruiken alleen de beste materialen en hebben een zeer grondige kennis over uw dak. Wij zorgen dat aanleg, reparaties en onderhoud goed worden uitgevoerd en afgewerkt. Zo weet u dat uw dak (weer) lang mee kan. Wij geven dan ook xx jaar garantie op grote werkzaamheden.
  • Goede prijs: Wij weten dat sommige zaken best in de papieren kunnen lopen, maar denken altijd met u mee. Wij zorgen dat we een scherpe prijs rekenen en dat alles van tevoren duidelijk is voor u. Wij sturen altijd gratis een vrijblijvende offerte of overleggen bij kleine werkzaamheden ter plekke wat de kosten zijn.
  • Snel en zonder gedoe: Werkzaamheden aan uw dak kunnen soms voor stevige overlast zorgen. Wij werken daarom zorgvuldig en snel. Ook plannen wij alles zo goed mogelijk met u in, zodat we zo min mogelijk overlast voor u veroorzaken.
  • Expertise: Wij werken al 30 jaar door heel Nederland en kennen daardoor de Nederlandse daken door en door. Ons team bestaat uit 17 ploegen op 6 locaties met vaklui boordevol passie voor uw dak en uw schoorsteen.
  • Wij staan bij spoed altijd voor u klaar: Ook bij spoed zijn wij zo snel mogelijk bij u. U kunt altijd bij ons terecht en wij zorgen 24/7 dat u uit de nood wordt geholpen, bijvoorbeeld bij zware lekkages of acute (grote) schade. Wij laten u nooit in de kou zitten, of dit nu op kerstavond is, in de gietende regen of in de brandende zon. Als het nodig is zijn wij er vanuit 6 locaties zo snel mogelijk voor u.

Gratis Offerte Aanvragen

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte!