Pannendak - Dakonderhoud Van Dooren

Pannen Dak

Pannendak aanleggen, onderhouden en vervangen

In Nederland en overal daar buiten is het pannendak het populairste en meest voorkomende dak. En dat is niet voor niets. Een pannendak is een dak dat, bij goede aanleg en onderhoud, bijna een leven lang meegaat.

Door onze 30 jaar ervaring en de populariteit van dit type dakbedekking zijn wij specialisten op het gebied van het aanleggen, onderhouden en repareren van een pannendak. Wij kennen dakpannen door en door, kunnen u alles vertellen over de aanleg van nieuwe pannendaken en hebben in een wip uw pannendak gerepareerd.

Dakrenovatie
Is uw dak windklaar?

Soorten dakpannen

Een groot voordeel, naast de zeer hoge levensduur van dakpannen, van een pannendak is dat u een zeer uitgebreide keuze heeft in soorten en materialen. Dakpannen zijn er in vele maten, kleuren en materialen. De populairste daarin zijn:

  • Betonnen dakpannen: Deze liggen zeer stevig op uw pannendak en zijn bovendien goedkoper. U kunt tot 50 jaar van dit type pannen genieten.
  • Aardewerk dakpannen: Deze pannen zijn in vele soorten en maten te verkrijgen, en gaan meer dan 60 jaar mee bij goed onderhoud. Door de speciale coating die wij aanbrengen zorgen we bovendien dat ze makkelijk te reinigen zijn.

Een pannendak is zeer waterdicht, makkelijk te repareren bij schade en bovendien eenvoudig te reinigen. Daarnaast ziet het er vaak goed uit, wanneer u de keuze heeft uit meerdere kleuren en soorten pannen.

Aanleggen

Voor al onze diensten geld dat wij ook, wanneer wij een pannendak aanleggen, bij deze dienst vooraf de situatie bekijken en u vrijblijvend advies en een gratis vrijblijvende offerte sturen. Daarna plannen wij met u samen de werkzaamheden zodanig dat u er zo min mogelijk overlast van veroorzaakt. Uw huis wordt dan in een mum van tijd voorzien van een nieuw pannendak.

Vraag dus nu uw offerte aan als u uw dak wilt laten aanleggen met dakpannen door een goede, betrouwbare en ervaren dakdekker.

Onderhoud en reparatie van uw pannendak

Om de levensduur van uw pannendak te verlengen, raden wij u aan om regelmatig onderhoud te plegen en bij schade zo snel mogelijk te laten repareren. Dit hebben wij zo gedaan voor u. Wij zijn experts in het onderhouden en reinigen van een pannendak. We kijken alles natuurlijk goed na en zorgen bovendien dat kleine schade gerepareerd wordt.

Heeft u last van grotere schade of moet (een deel van) uw pannendak worden vervangen? Dan zorgen wij dat deze klus snel en grondig wordt geklaard. Wij kunnen uw dakpannen vervangen, en zorgen dat ook de kantpannen en de nokvorst er goed bij liggen.

Daarom vertrouwt u Van Dooren Dakonderhoud uw pannendak toe

Uw pannendak is om de volgende redenen bij van Dooren Dakonderhoud in goede handen:

  • De allerbeste experts, in 17 ploegen
  • 30 jaar ervaring en kennis
  • Hoogwaardige materialen
  • Op 6 locaties, dus altijd in de buurt
  • 24/7 spoedservice, altijd
  • 5 jaar garantie

Vertrouw nu uw pannendak toe aan de experts van Van Dooren Dakonderhoud en vraag nu hier gratis uw vrijblijvende offerte aan.

Spoed? Bel dan direct 085 1234 567

Dakverzekering

Gratis Offerte Aanvragen

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte!