Dakreparatie - Dakonderhoud Van Dooren

Dakreparatie

Dakreparatie offerte aanvragen

Uw dak is een onderdeel van uw huis of pand waar u waarschijnlijk weinig aandacht aan besteedt. Dit is logisch, want u ziet het niet iedere dag. Toch is uw dak, als sluitstuk van uw huis, een van de belangrijkste onderdelen. Goed onderhoud is daarom belangrijk, maar soms is dat te laat of gebeurt er iets waardoor u een dakreparatie nodig heeft.

Geen nood, wij zorgen dat uw beschadigde dak er snel weer piekfijn bij ligt. U hoeft dan niet zelf het dak op, maar laat dat met een gerust hart aan ons over. Wij stellen voor u gratis een vrijblijvende offerte op en plannen vervolgens de werkzaamheden zo in dat u zo min mogelijk overlast heeft. Vraag deze nu aan.

Hoe werkt een offerte
Dakdekker in Tilburg

Uw dak vrijblijvend controleren voor een dakreparatie

Soms is het natuurlijk zo dat u schade vermoedt, maar niet weet of er iets aan de hand is. Ook dan kunt u op ons bouwen. Wij weten namelijk alles van uw dak, en dus hebben wij eventuele schade zo opgespoord én gerepareerd.

Hoort u dus een raar geluidje, of heeft u het vermoeden dat iets niet in orde is, neem dan gerust contact met ons op. Wij bekijken uw dak grondig en laten u weten of er wat aan de hand is en hoe we dat repareren. Daarna bespreken we de kosten en kunnen we vaak direct aan de slag, of sturen we u een vrijblijvende offerte. Helemaal gratis.

Welke schade kunnen wij voor u repareren?

U kunt bij ons voor alle schade aan uw dak terecht. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en het team van Van Dooren Dakonderhoud bestaat uit 17 ploegen vol ervaren vaklui. Onze specialiteiten zijn onder andere:

  • Vervangen van kapotte dakpannen
  • Reparatie van scheurtjes in uw plat dak
  • Vervangen van afdichtstrips
  • Reparatie van uw kantpannen en nokvorst
  • Schade of slijtage aan lood en zinkwerk
  • Nieuwe coating aanbrengen

Natuurlijk kunt u ook terecht bij Van Dooren Dakonderhoud om uw schoorsteen te laten repareren of wanneer u last heeft van een daklekkage. Hiervoor hebben wij een aparte pagina. U vindt hier alles over daklekkage en hier over schoorsteenreparaties.

Spoedreparatie? Wij komen eraan!

Is de schade groot? Zijn bij een storm de pannen van uw dak afgeblazen of hangt het lood en zinkwerk los? Onderneem dan direct actie om ergere schade en eventueel gevaar te voorkomen. Dit scheelt u, naast veel ellende, vaak ook veel geld. Gelukkig kunt u ons altijd bellen.

Wij gaan, ongeacht de datum, het tijdstip en de omstandigheden uw dak op en zorgen dat de schade snel gerepareerd is, of dat, wanneer dit langer vergt, er in elk geval een noodreparatie wordt uitgevoerd. Daarna plannen we met u samen een grondige reparatie in, mocht dat nodig zijn.

Gratis Offerte Aanvragen

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte!