Plat dak - Dakonderhoud Van Dooren

Plat dak

Plat dak van Van Dooren Dakonderhoud

Heeft u een plat dak op uw pand liggen? Een plat dak heeft als voordeel dat het bij vele vormen van gebouwen past en makkelijk te onderhouden is. Bovendien gaat het relatief lang mee. Toch moet er af en toe onderhoud worden gepleegd en zijn er soms reparaties nodig. Gelukkig kunt u ook hiervoor bij ons terecht.

Met 30 jaar ervaring zijn wij experts op het gebied van uw plat dak. Wij maken gebruik van de beste techniek en zorgen natuurlijk dat u vooraf een duidelijke en vrijblijvende offerte krijgt, op maat voor uw pand.

Dakverzekering

Is uw plat dak aan vervanging toe?

Wij leggen al 30 jaar daken aan met de volgende materialen:

  • Bitumen, ook wel dakleer. Een materiaal dat goedkoop en relatief sterk is en vrij lang meekan. Bitumen is zeer waterdicht, makkelijk te onderhouden en gemakkelijk aan te brengen of te vervangen. Wel is het gevoelig voor zon en gaat het “slechts” 25 jaar mee.
  • PVC, een duurzame soort kunststof dakbedekking die zeer eenvoudig schoon te houden is en zeer goed bestendig is tegen schommeling van de temperatuur. Dit materiaal is volledig recyclebaar en gaat tot 30 jaar mee.
  • EPDM, een duurdere vorm van dakbedekking, maar wel een met een veel langere levensduur (40 jaar) en bovendien zeer goed geschikt als het dak vaker wordt belast. EPDM kan bovendien zeer goed tegen alle vormen van weersomstandigheden

Natuurlijk is de keuze afhankelijk van zowel uw situatie als uw portemonnee. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan voor uw specifieke plat dak, of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.

Plat dak onderhoud

Ieder plat dak heeft van tijd tot tijd onderhoud nodig. Nu kunt u zelf het dak op, maar het is beter om dit door een kundige vakman te laten doen. Naast dat u dan zelf niet in de weer hoeft met gammele ladders en ongeschikt gereedschap, is dit ook beter om uw plat dak in optimale staat te houden.

Wij zorgen bij onderhoud ervoor dat bepaalde stukken materiaal vervangen worden, repareren scheurtjes, maken het dak goed schoon en kijken de afwerking van het dak na, zodat ook aan de randen uw plat dak goed waterdicht blijft. Zo weet uw zeker dat u nog jaren van uw plat dak kunt genieten. Vraag nu gratis een vrijblijvende offerte aan!

Ook bij spoedreparaties staan wij 24/7 voor u klaar.

Plat dak vernieuwen

Gratis Offerte Aanvragen

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte!