Daklekkage - Dakonderhoud Van Dooren

Daklekkage

Daklekkage, waarom u Van Dooren Dakonderhoud belt als uw dak lekt

Daklekkage, iedereen heeft het wel eens meegemaakt, vlekken op de muur, vocht op zolder of druppels op de vloer, of andere kleine ongemakken. Als u dit ziet of vermoedt dat uw dak lekt , dan is het belangrijk om direct actie te ondernemen en ons in te schakelen. Wij van Van Dooren Dakonderhoud staan namelijk altijd voor u klaar en zijn snel bij u.

Een daklekkage ontstaat vaak door een zeer klein defect aan uw dak. Bepaalde delen van uw dak, zoals uw schoorsteen of het lood en zinkwerk, zijn gevoelig. Maar ook een scheurtje in de bedekking van uw plat dak of een kapotte of scheef liggende dakpan kan de oorzaak zijn. Vaak kunt u dit niet zelf repareren, ook omdat een lekkage vaak aan het licht komt op een andere plek dan waar deze wordt veroorzaakt. Geen nood, wij helpen u graag.

Hoe werkt een offerte

Snel repareren is belangrijk bij een daklekkage

Hoe sneller u erbij bent, hoe beter en goedkoper een daklekkage te repareren is. Niet alleen omdat wij minder werkzaamheden en materialen nodig hebben, maar ook omdat u verdere schade in uw huis, of zelfs gevaarlijke situaties zoals kortsluiting, voorkomt. Daarnaast zijn we ook lekker snel klaar.

Stroomt het water naar binnen? Laat u daklekkage met spoed repareren door ons. Wij staan bij Van Dooren Dakonderhoud namelijk 24/7 voor u klaar met onze 24/7 spoedservice. Of we nu tijdens een stevige storm of op kerstavond in de stromende regen het dak op moeten, wij komen er zo snel mogelijk aan, vanuit 6 verschillende locaties.

Ik denk dat mijn dak lekt, wat nu?

Als u vermoedt dat u een daklekkage heeft, dan kunt u ons altijd bellen of contact met ons opnemen. Wij komen dan bij u langs om de lekkage op te sporen en kijken vervolgens wat er moet gebeuren. Meestal kunnen wij uw daklekkage meteen oplossen en zorgen dat het probleem niet terug komt.

Mocht er meer werk nodig zijn, dan zorgen we natuurlijk eerst dat u droog blijft door een spoedreparatie, waarna we u gratis een vrijblijvende offerte opsturen. Als u akkoord gaat dan zorgen wij dat de reparatie grondig en snel wordt uitgevoerd, met vooraf duidelijke afspraken.

Onderhoud houdt u droog!

Natuurlijk sporen wij graag uw lekkage op en repareren we uw daklekkage met liefde, maar voorkomen is altijd beter dan genezen. Daarom raden wij u aan om uw pannendak of plat dak regelmatig te laten onderhouden.

Ook hiervoor kunt u Van Dooren Dakonderhoud inschakelen. Wij zijn al 30 jaar experts op uw dak en zitten op 6 verschillende locaties, en dus altijd in de buurt. Vertrouw uw dak daarom aan ons toe. Van Dooren Dakonderhoud biedt u:

  • 24/7 spoedservice
  • 19 ploegen met ervaren vaklui
  • Vanuit 6 locaties
  • Met 30 jaar ervaring
  • Hoogwaardige materialen

Lees hier meer over onderhoud aan uw pannendak. Vind hier alles over uw plat dak. Neem dus bij een vermoeden van een daklekkage contact met ons op

Gratis Offerte Aanvragen

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte!