Dakrenovatie nodig in Rotterdam? - Dakonderhoud Van Dooren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Dakrenovatie nodig in Rotterdam?

Dakrenovatie nodig in Rotterdam? Wij bieden u een extra scherpe prijs

In het afgelopen jaar hebben wij vaak een aanvraag gehad voor een dakrenovatie in Rotterdam. Dat lijkt misschien vreemd, maar eigenlijk is het vrij logisch dat juist in Rotterdam een dakrenovatie vaker nodig is. Hoe dat komt? In Rotterdam hebben twee factoren hiermee te maken: Vocht en de leeftijd van huizen. Omdat we veel aanvragen krijgen en denken dat een dakrenovatie in Rotterdam voor veel daken nodig is, bieden we daarom een extra scherpe prijs aan voor een dakrenovatie in Rotterdam.

Waarom we vaak een dak renoveren in Rotterdam; vocht en leeftijd

We hadden het al eerder benoemd, maar de reden dat we vaak een aanvraag binnenkrijgen voor een dakrenovatie in Rotterdam, heeft te maken met twee zaken:

  • Meer invloed van vocht. Rotterdam heeft door haar ligging aan de Maas en haar nabijheid van de zee meer te maken met regen en mist. Hierdoor vindt er meer mosvorming op dakpannen plaats en is er een hoger risico op lekkages en waterschade.
  • Huizen in Rotterdam zijn gemiddeld 60 tot 70 jaar oud. Doordat Rotterdam na de oorlog heropgebouwd is, kent deze stad een relatief hoog percentage huizen die gebouwd zijn in de jaren 50 en vroege jaren 60. Daardoor zijn pannendaken op huizen van die leeftijd nu toe aan renovatie, omdat dakpannen zo’n 60 tot 75 jaar meegaan.

Door deze factoren is er bij huizen in Rotterdam een groter risico dat het dak aan een renovatie toe is. Wanneer u in een huis uit deze periode woont, kunt u kijken of uw dak moet worden gerenoveerd door ons in te schakelen voor een gratis dakinspectie.

Dit doen we allemaal bij onze grondige dakrenovatie

Misschien vraagt u zich af wat wij precies doen bij een dakrenovatie. Het antwoord is simpel, wij doen wat er nodig is voor uw dak en wat u wilt dat we doen. Wanneer u regelmatig gebruik maakt van onze gratis dakinspectie, zien we ruim van tevoren wat er nodig is en kunnen we het dus plannen op een moment dat het voor u het beste uitkomt.

Het grootste gedeelte van een dakrenovatie in Rotterdam is vaak het vervangen van (een deel van de) dakpannen. Door de eerder genoemde zaken is dit vaak nodig. Ook kijken we goed naar de nokvorst en renoveren we eventueel de hemelwaterafvoer. Daarnaast kunnen we, indien nodig en/of gewenst, ook de schoorsteen grondig opknappen. Zo kan uw dak er weer 60 jaar tegenaan. Natuurlijk geven we tot 15 jaar garantie op uw gerenoveerde dak.

Profiteer nu van onze scherpe prijs voor uw dakrenovatie in Rotterdam

Wilt u uw dak renoveren in Rotterdam? Profiteer dan nu van onze extra scherpe prijs voor onze dakrenovatie in Rotterdam en vraag hier gratis een vrijblijvende offerte aan. Wilt u de renovatie van uw dak goed en ruim van tevoren inplannen? Vraag dan hier onze gratis dakinspectie aan en bespreek met onze ervaren vaklui wanneer u uw dakrenovatie kunt plannen. Wij staan voor u en uw dak klaar!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Offerte Aanvragen

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte!