Nieuw dak nodig in Rotterdam? - Dakonderhoud Van Dooren
Plat dak vernieuwen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Nieuw dak nodig in Rotterdam?

Nieuw dak nodig in Rotterdam? Wij staan voor u klaar

Heeft u een nieuw dak nodig in Rotterdam? Vertrouw dan op onze landelijke expertise en lokale ervaring. In de afgelopen tijd zijn veel mensen gaan verbouwen of verbouwen, waardoor er veel vraag is naar nieuwe daken. Heeft u bijvoorbeeld een aanbouw in gedachte of denkt u aan een overdekt terras in de tuin? Of bent u een geheel nieuw huis aan het bouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres om het nieuwe dak aan te laten leggen.

Wat komt er allemaal kijken bij het aanleggen van een nieuw dak

Een nieuw dak aanleggen is voor ons een simpele klus, omdat we al veel ervaring hebben met het aanleggen van nieuwe daken. Toch komt er veel bij kijken. Denk aan:

  • Het aanleggen van de dakconstructie. Zowel bij een plat dak als een pannendak, moet het dak goed rusten. De balken, zijspanten en dakplaten heten de dakconstructie. Deze moet uiteraard stevig en goed ingemeten zijn, waar veel expertise bij komt kijken. Gelukkig hebben we die bij van Dooren al 35 jaar!
  • Afhankelijk van de mogelijkheden en van het dak zijn er vele manieren om uw dak te isoleren. Wij bekijken de beste methode voor uw dak en kunnen desgewenst advies geven over subsidie.
  • Dakbedekking of dakpannen. Welke vorm van dakbedekking of welke soort dakpannen het beste passen bij uw dak hangt niet alleen van de vorm van het dak af, maar ook van uw wensen en budget. Wij adviseren u over alle mogelijkheden.
  • Dit kunnen de traditionele dakgoten zijn, of de nieuwste technieken. Wij hebben onze ervaren dakdekkers om u hierbij te adviseren.
  • Schoorsteen en rookkanaal. Wij zorgen voor de aanleg van de rookkanalen door het dak.

Benieuwd wat voor u de mogelijkheden zijn? Vraag dan nu onze gratis, vrijblijvende offerte aan.

Waarom kies ik voor het aanleggen een nieuw dak in Rotterdam voor van Dooren Dakonderhoud?

Er zijn natuurlijk veel redenen om voor ons te kiezen om uw nieuw dak in Rotterdam aan te laten leggen. Natuurlijk is een van die redenen onze hoge kwaliteit en scherpe prijs, maar ook onze lokale ervaring gecombineerd met onze landelijke expertise spelen een rol. Wij kennen Rotterdam goed en kunnen zorgen dat uw dak perfect aansluit bij de lokale (weers)omstandigheden, zoals de grotere hoeveelheid regen en wind in Rotterdam.

Uiteraard is het ook handig dat wij in Rotterdam zijn gevestigd. Natuurlijk leggen we uw dak stevig aan (met 15 jaar garantie), maar als het een keer onverhoopt nodig is, dan zijn we ook snel ter plekke.

Nieuw dak aanleggen in Rotterdam? Vraag nu uw offerte op maat aan

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen en wat de kosten zijn voor uw nieuw dak in Rotterdam? Vraag dan nu gratis onze vrijblijvende offerte aan. Wij adviseren u dan over alle mogelijkheden en zorgen dat de offerte perfect aansluit bij uw wensen en budget, en bij de lokale omstandigheden in Rotterdam. Op ons kunt u rekenen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Offerte Aanvragen

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte!