Dakdekker nodig in Eindhoven - Dakonderhoud Van Dooren
Hoe werkt een offerte
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Dakdekker nodig in Eindhoven

Dakdekker nodig in Eindhoven

Niet alleen kom je als dakdekker in heel Nederland, maar ook zie je de meest verschillende soorten daken. Hier hebben wij niet alleen 30 jaar ervaring aan over gehouden, maar soms ook bijzondere verhalen en grappige situaties.

Zo werden we een jaar geleden gemaild door een man in Eindhoven. De man stelde dat hij last had van geluidsoverlast, en had het vermoeden dat dit aan het dak lag. Nu kan het zo zijn dat isolatie van uw dak veel geluid wegvangt, maar de man merkte op dat nadat hij het dak had laten isoleren, hij alleen maar meer overlast had.

Inspectie

We spraken met de man in kwestie af dat we langs zouden komen voor een vrijblijvende gratis dakinspectie. Op het dak zelf konden we helaas niet direct zien wat er nu aan de hand is, dus vroegen we de man of we mochten komen luisteren in de ruimte waar hij de meeste overlast ervoer. Ook hielden we er rekening mee dat het vliegveld van Eindhoven misschien voor wat overlast kon zorgen.

Dit bleek zijn kantoor te zijn, dat onder een schuin dak zat. Hoewel we langere tijd luisterden, konden we niet iets horen waarvan wij het gevoel hadden dat het overlast was. De man woonde niet ver van de ringweg in Eindhoven, maar desondanks was daar zelfs met de ramen open nauwelijks iets van te horen. We vroegen daarom de man om ons te vertellen wat hij dan precies hoorde.

Dakdekker in Eindhoven
Dakdekker in Eindhoven

Ik hoor de hele tijd gekras

Het bleek dat de man incidenteel een irritant krabbend geluid hoorde. Toen wisten we genoeg. Na een korte luistersessie hoorden we het zelf ook en konden we het probleem lokaliseren. Vogels. De man keek ons een beetje beduusd aan, en bekende dat hij het inderdaad leuk vond om vogels voor zijn raam te zien, en dus voor het raam in de dakkapel wat vetbolletjes had opgehangen.

Heel begrijpelijk, maar helaas maakte de man daardoor het dak nog aantrekkelijker voor vogels. En vogels zijn leuke beestjes, maar niet goed voor uw dak. We zijn direct het dak terug opgegaan, hebben een pan opgetild op de plek waar het geluid te horen was, een nest in aanbouw eruit gehaald en de man aangeraden om deze vetbolletjes naast een nestkastje in de tuin te hangen.

Vogelwering

Natuurlijk hebben we ook aangegeven dat we vogelvriendelijke vogelwering konden plaatsen, omdat de schade tot nu toe wel meeviel, maar zeker groter had kunnen zijn. De reparatie van het dak en de isolatie konden we ter plekke snel uitvoeren, maar voor de vogelwering hebben wij hem gratis een vrijblijvende offerte gestuurd.

De man ging akkoord onder één voorwaarde, die we gratis voor hem ingewilligd hebben. Of we een nestkastje dat hij had gekocht aan een boom in de tuin wilden bevestigen.

De man is zeer tevreden over onze werkzaamheden en heeft ons al bij meerdere anderen aanbevolen, niet alleen vanwege onze expertise en vakkundigheid, maar vooral ook vanwege onze persoonlijke en vrolijke benadering. En dat zijn complimenten waar wij bij Van Dooren Dakonderhoud vrolijk van worden.

Wilt u ook een vakkundige dakdekker in Eindhoven of elders, met passie voor uw dak inschakelen? Vraag dan hier een gratis vrijblijvende offerte aan voor uw werkzaamheden of neem contact met ons op. Wij staan overal in het land voor u klaar.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Offerte Aanvragen

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte!