Dakdekker nodig in Tilburg - Dakonderhoud Van Dooren
Dakdekker in Tilburg
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Dakdekker nodig in Tilburg

Dakdekker nodig in Tilburg

Afgelopen week hadden we de opdracht om een pannendak te renoveren in Tilburg. Tilburg is niet alleen een van de snelst groeiende steden in Nederland, maar ook een stad waarin veel huizen zo’n 60 jaar geleden gebouwd zijn, en de dakpannen van veel van die huizen nu aan vervanging toe zijn. Wij adviseren vaak om met een aantal mensen tegelijkertijd uw dak aan te laten pakken, maar soms is dat gewoon niet mogelijk.

Zo ook bij de familie die ons deze keer ingeschakeld had. Zij hadden het huis gekocht als opknappertje op een prachtige locatie en ons eerder ingeschakeld voor een gratis dakinspectie. Hierbij kwamen we erachter dat zo’n beetje alle dakpannen op het punt stonden om te breken en dat ook de schoorsteen aan een grondige opknapbeurt toe was. Geen probleem gelukkig voor de eigenaren, ze hadden het zelf al gezien bij de aankoop van hun opknappertje.

Na 60 jaar is een pannendak gewoon op

Een pannendak gaat eigenlijk zeer lang mee, en is mede daarom ook zeer populair. Met goed onderhoud van uw dak kan het zelfs nog langer mee. Toch moet een pannendak ooit gerenoveerd worden, waarbij u kunt overwegen om gelijk andere zaken, zoals uw schoorsteen en goten, of isolatie, aan te pakken.

Ook de familie die op zoek was naar een dakdekker in Tilburg wilde zoveel mogelijk zaken in één keer doen. Daarom schakelde ze ons in voor een gratis dakinspectie en vroegen ons om aan de hand daarvan een vrijblijvende (gratis) offerte op te stellen. Ze hadden ook een andere dakdekker in Tilburg gevraagd, maar kwamen bij ons uit door de combinatie van onze gunstige prijs en goede verhalen die ze over ons gehoord hadden.

Dakdekker in Tilburg
Dakdekker in Tilburg

Eigenlijk moest er gewoon een compleet nieuw dak op

Niet alleen koos de familie voor een nieuw pannendak in Tilburg, ook moest er het nodige gebeuren aan de dakconstructie, waar meerdere panlatten loslagen. Daarnaast was het voegwerk op de schoorsteen een aardig eind op en hadden ze bovendien geen idee of de vorige eigenaar deze wel eens had laten vegen. Aan de hoeveelheid roet en rotzooi die er uit kwam, konden wij zien dat het in elk geval al even geleden was.

Daarnaast hebben we ook gelijk de nokvorst meegenomen en aan één kant van het dak een nieuwe goot bevestigd. Gelukkig konden de twee dakkappellen op het huis en het plat dak op de serre nog wel een aantal jaren mee.

Dakdekker nodig in Tilburg of elders? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Nadat al het werk gebeurd was lieten we deze familie zeer tevreden achter en wensen wij ze heel veel woonplezier in hun steeds beter opgeknapte huis. Heeft u zelf ook een ouder huis gekocht en wilt u eens kijken of het dak er nog goed bijligt? Of gaat u uw huis verkopen en wilt u de waarde flink omhoog brengen? Kijk dan eens of wij wat voor u kunnen betekenen en vraag gratis een vrijblijvende offerte aan. Want als u in Tilburg, of waar in Nederland dan ook, een dakdekker nodig heeft, zorgen wij dat we in de buurt zijn!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Offerte Aanvragen

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte!