Dakdekker in Oosterhout - Dakonderhoud Van Dooren
Dakdekker in Oosterhout
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Dakdekker in Oosterhout

Dakdekker nodig in Oosterhout

Soms maak je als dakdekker leuke of interessante dingen mee, en sowieso kom je op veel plekken. Deze keer werden we gebeld door mensen die een dakdekker zochten in Oosterhout, een mooi plaatsje onder de rook van Breda. We waren er al een keer, tot grote tevredenheid van de klant, geweest. Toch voelde hij zich een beetje ongemakkelijk toen hij belde.

Deze klant woonde namelijk in een rijtjeshuis, en wilde dat wij langskwamen voor een gratis dakinspectie. Toen hij dit even kort aankaartte tijdens een praatje op de oprit met zijn buurman, had deze ook wel de noodzaak om toch eens te kijken hoe zijn dak erbij lag. Dit bleek daarna bij nog vier anderen het geval te zijn.

Gratis dakinspectie, ook op meerdere adressen tegelijk

Hierdoor had de man het gevoel dat hij een beetje misbruik maakte van de situatie, door ons te vragen naar een gratis dakinspectie op 6 verschillende adressen.

Dit was natuurlijk absoluut niet nodig. Als wij komen voor een gratis dakinspectie, dan is die ook gratis. Wij bieden hem aan en u kunt er gebruik van maken. Bovendien scheelde het ons alleen maar veel tijd, omdat we alle daken in een keer konden inspecteren. Dit betekent dat we maar één ploeg nodig hadden en maar één keer op en neer hoefden.

Dakdekker in Oosterhout

Een gratis dakinspectie is altijd vrijblijvend

Natuurlijk is het zo dat een gratis dakinspectie door ons wordt aangeboden om u en om onszelf te helpen. Het is een service die wij graag verlenen, waarbij we checken hoe uw dak ervoor staat. Is uw dak piekfijn in orde? Dan rapporteren we dat aan u en gaan we weer terug naar huis. Als er echter zaken aan het licht komen, dan rapporteren we die aan u, bieden u aan om gratis een vrijblijvende offerte op te stellen, of kunnen we in sommige gevallen met u bespreken om meteen aan de slag te gaan.

Desondanks zit u aan niets vast. Als wij wat tegenkomen, lossen we het met liefde op, maar u hoeft niet bij ons een offerte aan te vragen of ons voor een klus in te huren. Natuurlijk maakt u wel kennis met ons vakmanschap, waardoor wij alweer een streepje voor hebben, dus ook voor ons bieden de gratis dakinspecties de nodige voordelen.

We komen met plezier langs

Natuurlijk was de man blij, en zijn buren ook, dat het voor ons geen enkel probleem was en dat wij graag naar Oosterhout reden voor de gratis dakinspecties. Niet alleen omdat ons woord ook ons woord is, maar vooral omdat we alles makkelijk in één keer konden inspecteren. We hebben er zelfs nog vier zéér tevreden nieuwe klanten aan over gehouden.

Wij komen dus in alle gevallen met plezier langs. Of u nu een dakdekker zoekt in Oosterhout, Eindhoven, Appelscha of Amsterdam, wij komen overal. Vraag nu onze gratis dakinspectie aan en kijk wat wij voor u kunnen betekenen. En als u dat wilt, bespreek het dan gerust even met uw buren!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Offerte Aanvragen

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte!