Dakdekker in Den Bosch - Dakonderhoud Van Dooren
Dakdekker in Tilburg
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Dakdekker in Den Bosch

Als dakdekker kom je overal, ook in Den Bosch

We kregen de aanvraag binnen om een offerte op te stellen voor een historisch pand. De eigenaar had een dakdekker nodig vlak bij de markt, midden in Den Bosch. Na wat studie en heen- en weer bellen zagen we ook meteen dat we voor een leuke uitdaging stonden. De dakpannen moesten namelijk gerenoveerd worden, maar dat had in dit geval wat meer voeten in de aarde dan normaal.

Het pand was namelijk niet gedekt met ‘gewone’ dakpannen. In plaats daarvan lagen er leistenen op het dak. Dit is een type dakpannen wat vooral bij historische gebouwen nog wel eens op het dak ligt. En hoewel het er schitterend uitziet, is er de nodige expertise nodig om hiermee aan de slag te gaan.

Een nieuw dak laten aanleggen in Den Bosch.

Gelukkig hebben we in al onze jaren al heel wat meegemaakt en een enorme hoeveelheid kennis en kunde opgebouwd. Hierdoor konden we meteen de belangrijkste vraag stellen: Weet u of er asbest in de leien zit? Dit was gelukkig niet het geval. De leien lagen al zeer lang op het dak en waren nog van leisteen gemaakt.

Nu kunnen we dat bijna niet meer krijgen (voor een betaalbare prijs), dus hebben we in overleg met de eigenaar van het pand gekozen om cementvezel leien te gebruiken. Dit ziet er bijna hetzelfde uit als klassieke leistenen, zorgt ervoor dat de monumentale waarde van een pand niet verloren gaat. Bovendien is het als dakdekker natuurlijk mooi om midden in Den Bosch, met een prachtig uitzicht, op een monumentaal dak aan de slag te gaan.

De uitdaging van snel en efficiënt kwaliteit leveren

Nadat we de juiste materialen en gereedschappen verzameld hadden, plus een goede analyse hadden gemaakt en het plaatsen van een steiger voor een dakdekkersklus in Den Bosch geregeld hadden, zijn we aan de slag gegaan. Dit was een uitdaging op zich, omdat we door de steiger niet uit konden lopen.

We hebben dus onze ploeg met de meest ervaren dakdekkers Den Bosch in gestuurd, zodat de klus snel, efficiënt en goed uitgevoerd kon worden. Doordat er geen asbest in de oude leien zat konden we de klus uitvoeren zonder eerst een specialistisch verwijderingsbedrijf in te schakelen. Tot onze eigen tevredenheid en die van de eigenaar zaten de nieuwe leien er dan ook in een mum van tijd op, en staat dit pand weer te stralen in de historische binnenstad.

Dakdekker Den bosch? Wij regelen de klus voor u

Als u een dakdekker nodig hebt die ook op wat minder alledaagse daken terecht kan, vraag dan direct een offerte aan en neem contact op met van Dooren Dakonderhoud. Wij kunnen alle mogelijke klussen aan door onze ervaring, en weten precies waar we op moeten letten.

Het grote voordeel voor u is dat u kwaliteit geleverd krijgt, tegen een scherpe prijs. Onze deskundigheid en ervaring zorgt er bovendien voor dat we de juiste vragen vooraf kunnen stellen en de situatie perfect in kunnen schatten, waardoor u bijna nooit voor verrassingen komt te staan. Twijfel niet langer en ga voor kwaliteit en ervaring, door nu gratis een vrijblijvende offerte aan te vragen voor uw unieke dak!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Offerte Aanvragen

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte!