Vooruitblikken op 2021 - Dakonderhoud Van Dooren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vooruitblikken op 2021

Vooruitblikken op 2021, zo zorgen wij ook het komende jaar dat uw dak optimaal onderhouden is

2021 is inmiddels begonnen, en na een fijne kerstperiode gaat Nederland weer aan de slag. Hoewel wij ook in de vakantie actief zijn en bij u langskomen in geval van spoed, hebben ook wij genoten van een rustigere periode en zijn we helemaal klaar voor een goed 2021.

Natuurlijk begint een nieuw jaar vaak met goede voornemens. Elders op dit blog gaven we u al een inkijkje in de goede voornemens die u kunt maken om uw dak optimaal te onderhouden, maar vandaag vertellen wij u over onze goede voornemens voor 2021, waar u optimaal van profiteert!

Goede voornemens van Dakonderhoud Van Dooren voor 2021

Hoewel wij in 2020 een goed jaar hebben gehad, willen we zorgen dat we in 2021 optimaal voor uw dak kunnen zorgen. Dit is ons belangrijkste goede voornemen. Om dit te kunnen doen hebben we een aantal voornemens die ervoor zorgen dat we dat ook kunnen realiseren:

  1. Wij willen in 2021 meer en uitgebreidere gratis dakinspecties uitvoeren. Eén van de beste manieren om goed voor uw dak te zorgen, is regelmatig onderhoud. Omdat er natuurlijk niet bij ieder dak een dashboard zit waarop u bijvoorbeeld kunt zien of de sluitstrips nog vast zitten en of een deel gevoeliger is voor lekkage, is het daarbij nodig dat uw dak regelmatig geïnspecteerd wordt. Daarom willen we in 2021 zorgen dat meer mensen weten van onze gratis dakinspecties, en we zo nog beter voor de Nederlandse daken kunnen zorgen
  2. In 2021 willen we u begeleiden om zelf ook dingen te kunnen doen. Eén andere manier om te besparen en onderhouden, is door sommige dingen zelf te doen. Meestal gaat dit goed, maar helaas veroorzaakt het soms extra schade. Om te voorkomen dat wij meer moeten repareren dan u van tevoren had gehoopt, geven we u dit jaar daarom tips op ons blog om zelf zaken veilig en verantwoord aan te pakken. Kijk daarom regelmatig naar onze artikelen op dit blog.
  3. Extra scherpe prijzen voor alle zaken op uw dak. Het leven is al duur genoeg. Daarom willen we ook in 2021 zorgen dat we scherpe prijzen bieden en onze werkzaamheden van hoge kwaliteit zijn.
  4. Nog sneller bij u met onze 24/7 spoedservice. De meest vervelende momenten dat u ons nodig heeft, zijn spoedgevallen. Bijvoorbeeld als het water naar binnen stroomt of er pannen van het dak zijn gewaaid. Op zo’n moment willen we in 2021 zo snel mogelijk bij u zijn om dit op te lossen, en dat kan dit jaar binnen twee uur.

Ook in 2021 staan wij voor u klaar. Zorg ook zelf goed voor u dak en kijk regelmatig op dit blog. Schakel ons daarnaast in voor een gratis dakinspectie, zodat ook u het onderhoud voor 2021 goed kunt plannen, of, wanneer dit niet nodig is, kunt kijken naar andere leuke bestemmingen van het geld dat u uitspaart! Wij wensen u een voorspoedig, gezond en gelukkig 2021!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Offerte Aanvragen

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte!