Terugblikken op 2020 - Dakonderhoud Van Dooren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Terugblikken op 2020

Terugblikken op 2020, een druk jaar waarin veel mensen hun ogen weer op het dak hebben gericht

Aan het einde van een jaar blikken we graag terug op het afgelopen jaar en kijken we bovendien vooruit om te kijken wat we allemaal anders gaan doen. Natuurlijk is 2020 voor veel mensen een lastig jaar geweest, maar toch heeft het jaar ons veel goeds gebracht. Immers, door de lockdowns zijn veel mensen aan de slag gegaan met hun huis en hebben we veel aanvragen gehad voor onze gratis dakinspectie.

Daar zijn we bijzonder blij mee. Immers, wij vinden het belangrijk dat daken goed zijn onderhouden en dat we mensen helpen hun woongenot te garanderen. Zeker omdat ons credo “voorkomen is beter dan genezen” staat bij goed onderhoud en regelmatige checks, voeren we dan ook met plezier onze gratis dakinspectie uit.

Het huis is belangrijker geworden en daardoor besteden we meer aandacht aan onderhoud

We zagen dit jaar een toename aan dakinspecties. Niet enkel doordat mensen meer tijd hadden. In plaats daarvan denken we dat er een andere reden is: Doordat mensen in toenemende mate thuis zijn gaan werken, hebben ze ontdekt hoe belangrijk het is om een comfortabel huis te hebben. Daarbij speelt het dak een grote rol.

Want, een goed onderhouden dak zorgt voor een warm huis, terwijl bij achterstallig onderhoud de kans bestaat dat er reparaties nodig zijn, of zelfs problemen ontstaan, zoals lekkage. Ook zijn veel mensen erachter gekomen dat onderhouden een stuk voordeliger is dan repareren. Daarom hebben wij dit jaar veel aanvragen gehad voor onze gratis dakinspectie.

Hoe werkt een offerte

Ervaring op het dak is belangrijk

Echter zagen wij ook dat er veel offertes werden aangevraagd voor reparaties die te voorkomen waren. Niet alleen doordat er achterstallig onderhoud was, maar ook doordat sommige mensen zonder kennis van zaken het dak op zijn gegaan. Hierdoor komt het wel eens voor dat een dak juist beschadigd raakt.

Natuurlijk lossen wij in zo’n geval deze schade graag voor u op, tegen een scherpe prijs en met kennis van zaken. Echter is het in onze ogen beter om dergelijke zaken te voorkomen. Toch snappen wij dat mensen, zeker wanneer ze handig zijn, graag zelf zorg dragen voor reiniging en klein onderhoud. Daarom kunt u bij een gratis dakinspectie met ons mee het dak op, zodat wij u alle kleine details kunnen vertellen waar u op moet letten bij bijvoorbeeld het schoonmaken van het dak.

Terugkijken op een bewogen jaar, waarin we veel voor u hebben kunnen betekenen.

Om 2020 samen te vatten, we hebben het druk gehad! In 2020:

  • Zijn wij actief geweest met zeventien ploegen op zes verschillende locaties
  • Hebben wij meer dan 200 noodreparaties en vele gratis dakinspecties uitgevoerd
  • Zijn wij in meer dan 100 plaatsen het dak op gegaan
  • Mochten wij 30 huishoudens blij maken met een geheel nieuw dak
  • Hebben we door heel Nederland daken vertroeteld en mensen geholpen

Wij wensen u een voorspoedig 2021 toe, waarin we graag bij u langs komen voor bijvoorbeeld een gratis dakinspectie!

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Offerte Aanvragen

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte!