Wat zijn de kenmerken van een goede dakdekker? - Dakonderhoud Van Dooren
Lekkage herkennen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Wat zijn de kenmerken van een goede dakdekker?

Wat onderscheidt een gewone dakdekker van een goede dakdekker?

Het gebeurt vaak dat we een offerte de deur uit sturen en daarna opgebeld worden door degene aan wie we hem hebben gestuurd. Vaak met de vraag waarom het kost wat het kost. Natuurlijk kunnen we altijd kijken naar het besparen van kosten, soms maken we daar zelfs zelf ook meer winst door op korte termijn, maar het is niet altijd verstandig.

Een van onze pijlers is kwaliteit en hoogwaardige materialen. Wij geloven namelijk dat dit ons onderscheidt als goede dakdekker, of zelfs wel als de beste dakdekker. De redenen hiervoor lijken voor de hand liggend, maar toch leggen we ze graag uit.

Wat maakt ons een goede dakdekker?

Wij geloven dat alles groeit wanneer we zorgen voor duurzaam werk, dat lang meegaat en waardoor u op onze service kunt bouwen. Om dat te leveren houden wij altijd rekening met een aantal zaken die zorgen dat u een geweldig goede dakdekker inschakelt wanneer u voor ons kiest. Bij Van Dooren Dakonderhoud werken we met meerdere ploegen vol gepassioneerde en ervaren experts, en dat uit zich in de volgende zaken:

 • Uitgebreide aandacht voor uw dak en uw klus.

  Wij zorgen, wanneer we u een offerte sturen, dat we precies weten wat er moet gebeuren en dat we uw wensen centraal stellen. Door onze ervaring en deskundigheid kunnen we u goed advies geven, maar we laten de keuze altijd aan de eigenaar van een huis of pand, aan u dus.

 • Hoogwaardige materialen.

  Wij brengen u altijd eerlijk advies uit over de keuze van materialen. Dit is vooral van zeer groot belang wanneer u een deel van uw dak laat renoveren of (op)nieuw laat aanleggen. Doordat we namelijk kwalitatief hoogwaardige materialen gebruiken kunt u, in combinatie met ons vakmanschap en onze ervaring, ervan uit gaan dat uw dak jaren goed blijft, waardoor u op de lange termijn veel meer bespaart.

 • Kundige vaklui met jaren ervaring.

  Onze ploegen bestaan uit vaklui en we zorgen altijd dat er binnen de ploeg ervaring aanwezig is. Dit maakt niet alleen dat uw klus goed en kundig wordt uitgevoerd, maar heeft als extra voordeel dat we efficiënt kunnen werken. Hierdoor heeft u in een mum van tijd uw klus op het dak gedaan en weet u ook zeker dat dit goed is gebeurd.

 • Het extra stapje.

  Gelukkig heeft u niet vaak een dakdekker nodig. Daardoor kan het wel zo zijn dat kleinere gebreken, die later groot kunnen worden, lang onopgemerkt blijven. Als wij bij u het dak op gaan, kijken we meteen naar alle andere zaken die we aantreffen, waardoor we u een update over de status van uw dak en gratis vrijblijvend advies kunnen geven. Als u wilt kunnen we soms zelfs ter plekke het probleem verhelpen of kunnen we u een vrijblijvende offerte sturen.

Dit alles maakt ons een zeer goede dakdekker. Zelfs als het lijkt alsof u een fractie meer dient te betalen, zorgen dit alles er uiteindelijk voor dat u geheel tevreden bent en ons minder nodig heeft op lange termijn. Juist daardoor bespaart u veel met onze kwaliteit. Heeft u ons nodig en wilt u dat uw klus goed wordt aangepakt, vraag dan nu een gratis offerte aan!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Offerte Aanvragen

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte!