Doen jullie dat ook voor deze prijs? - Dakonderhoud Van Dooren
Hoe werkt een offerte
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Doen jullie dat ook voor deze prijs?

Ons antwoord op de vraag wat de kosten zijn van een dakdekker

Een van de meest gevraagde de vragen aan ons is natuurlijk “wat kost dat?”, en dat is ook gelijk een vraag waar we geen antwoord op kunnen geven. Want voor een dakdekker zijn geen eenduidige kosten of prijzen. De prijs is namelijk afhankelijk van het type werkzaamheden, de omstandigheden, materialen en het dak zelf.

Toch krijgen we heel vaak de vraag, als we een dakdekker nodig hebben, wat zijn dan de kosten? En, daar hebben we nog een antwoord op ook! Wij gaan namelijk, gratis en voor niets, uit zoeken wat ongeveer de kosten zijn. We stellen u dan een aantal vragen en kijken vervolgens naar de situatie op uw dak en de beste materialen.

Gratis en vrijblijvende offerte

Daarna brengen we altijd gratis en vrijblijvend een offerte uit. De tijd en inspanning die dit kost zitten niet in de kosten voor een dakdekker inbegrepen als u ons inderdaad inschakelt. Het is echt helemaal gratis.

Ook is het helemaal vrijblijvend. Dit betekent dat wij zonder probleem een offerte voor u uitbrengen. Natuurlijk helpen we u daarna ook graag verder en voeren we met veel plezier de werkzaamheden voor u uit, maar u kunt altijd kiezen om ons niet in te schakelen. Ook dat kost u helemaal niets, zoals het hoort.

Waarom we een offerte uitbrengen

Toch begrijpen we dat u heel graag vooraf wilt weten waar u aan toe bent. Omdat uw dak nu eenmaal niet hetzelfde is als alle andere daken, is het dus handig als u van tevoren een goede inschatting krijgt van de kosten. Zo kunt u rustig kijken en vergelijken, en bovendien ook een goede financiële planning van de werkzaamheden maken.

Ook zou u, wanneer de kosten voor een dakdekker meevallen, kunnen besluiten om werkzaamheden te combineren. Hier zitten voor u meerdere voordelen aan vast. U hoeft ons namelijk maar één keer te laten komen, wat scheelt in zowel tijd en overlast (die we natuurlijk zo beperkt mogelijk houden) als dat het scheelt in de eenmalige kosten die u vaak kwijt bent aan een dakdekker. Bovendien kunnen we altijd nog kijken of we u een speciale prijs kunnen bieden.

Wat u van een gratis en vrijblijvende offerte mag verwachten.

In onze offertes staat altijd goed aangegeven wat wij inschatten dat de kosten zijn. We houden altijd een kleine slag om de arm, omdat het kan zijn dat we bijvoorbeeld andere problemen tegen komen die we moeten oplossen om een reparatie goed uit te voeren. Mocht dit gebeuren, dan sluiten we dat natuurlijk altijd eerst kort met u. Wij doen niets zonder uw toestemming.

U kunt in de offerte niet alleen de totale kosten zien, maar ook hoe deze zijn opgebouwd. Zo weet u hoe de prijs tot stand komt en kunt u aan de hand daarvan een goede afweging maken.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor een klus op uw dak. Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan en laat u verassen door onze scherpe prijzen. U kunt dat op deze website doen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Offerte Aanvragen

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte!