Dakdekker in Nijmegen - Dakonderhoud Van Dooren
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Dakdekker in Nijmegen

Als dakdekker kom je overal, ook in Nijmegen

Het was best nog eventjes rijden, omdat we door een spoedklus daar geen ploeg hadden op onze locatie in Gelderland. Zij moesten razendsnel iemand uit de drup halen (het water kwam met bakken door het plafond naar beneden), maar toch hadden we de afspraak al lang staan. Dus kregen wij van onze centrale een telefoontje, of we niet nog een ploeg over hadden. Gelukkig hadden we die.

En dus moesten we die ochtend naar Nijmegen rijden, of beter gezegd naar Weurt, een klein plaatsje ernaast, pal aan de Waal. Bij nieuw gebouwde huizen had de aannemer dakpannen laten leggen, maar gekozen voor (een tweedehandse partij) pannen zonder glazuur. Dat is niet erg als u een huis bouwt op een plek waar het weinig regent. Echter, naast een grote rivier, waar veel mist en regen omheen hangt, is het toch wat onhandig.

Een voordelige dakdekker in Nijmegen

Een aantal buren hadden daarom gezamenlijk ons gebeld om te kijken of we wat konden doen. Nu is dat natuurlijk geen enkel probleem, omdat wij speciale coatings gebruiken op wat oudere dakpannen zodat deze goed waterdicht zijn en beschermd tegen algen en mossen. Omdat deze pannen tweedehands waren, voldeden ze al aan het criterium “wat oudere dakpannen”.

Doordat ze dit met een aantal buren hadden afgesproken, moesten we met vier man die kant op. Geen enkel probleem, want vanuit één van onze zes centrales zaten we niet heel ver van Nijmegen af. We waren dus in de buurt. Helaas werden de ploegen van die centrale voor een spoedklus naar Arnhem geroepen, en dus moesten we vanuit Zuid-Holland die kant op komen. Maar, afspraak is afspraak, dus we doen zoiets zonder probleem (en zonder extra kosten)!

Omdat ze 6 huizen in één keer wilden laten aanpakken, kregen ze bovendien een extra voordelige offerte. Dit had te maken met het feit dat we minder materieel en manuren nodig hadden, wat wij natuurlijk netjes in mindering brengen op de prijs. Doordat ze dit in de gratis offerte hadden aangegeven konden wij ze dus een nog scherpere prijs bieden.

Razendsnel en zeer goed werk geleverd in Nijmegen

Doordat we in het busje onderweg al de situatie goed bekeken hadden en een goede schets hadden doorgekregen van onze collega’s, wisten we precies wat de situatie ter plekke was. We hadden te maken met 6 huizen in één rij, waardoor we aan de oostkant de ladder konden neerzetten en beginnen, en aan de westkant er weer vanaf.

Doordat we dergelijke klussen, waarbij je eerst alles schoonmaakt en dan met de coating aan de slag gaat, al vaak gedaan hadden, draaiden we ook deze keer onze hand er niet voor om. In een mum van tijd hadden we dus al vier daken klaar, toen er ineens iemand uit het derde huis naar ons toe kwam.

Hij vroeg ons of we zijn huis niet zouden overslaan, waarop wij vrolijk antwoordden dat het al gedaan was. Met een grote glimlach vroeg hij of we misschien koffie of iets anders wilden, waarna hij vrolijk concludeerde: “zo zie je maar weer hoe goed het is om vaklui met ervaring op je dak te hebben, ik heb er niets van gemerkt!” Voor zo’n compliment maak je natuurlijk graag een langere reis als dakdekker.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Offerte Aanvragen

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte!